Corpse Party Missing Footage & Tortured Souls OVA


     Corpse Party: Missing Footage ialah sebahagian dari Original Video Animation (OVA) anime yang dikeluarkan pada 2 Ogos 2012. Ia hanya boleh didapati sekali dengan versi edisi terhad Permainan Corpse Parti-Antologi-Sachiko dinamakan Love ♥ Hysteric Hari Lahir 2U. OVA muatan kecil yang bermula dengan insiden di Host Syurgawi Elementary School, di mana tiga kanak-kanak kecil telah dibunuh di ruangan bawah tanah sekolah. Seterusnya, memperlihatkan kepada kita sedikit tentang apa yang watak-watak dalam anime ini, lakukan pada malam sebelum kejadian tersebut berlaku.

     Corpse Party: Tortured Souls merupakan sambungan kepada 1 OVA special yang dikeluarkan sebelum ini. Kali ini ia menceritakan tentang satu malam di hari hujan, selepas perayaan sekolah, sekumpulan pelajar dari Akademi Kisaragi memutuskan untuk melakukan ritual "Azimat Sachiko", yang dapat menyatukan mereka buat selama-lamanya sebagai kawan. Sejurus sahaja ritual itu selesai dilakukan, gempa bumi yang kuat tiba-tiba berlaku, mengheret mereka terus ke Sekolah Rendah Tenjin yang dulunya telah dirobohkan. Tanpa disedari Satoshi dan kawan-kawannya, terpaksa menghadapi masa lalu yang ngeri serta mengungkapkan segala misteri yang berlaku disebalik penutupan sekolah itu.

Video Stream Uploader: Azizul 95
Project Leader: Azizul 95
Genres: Horror, Mystery

Corpse Party: Missing Footage OVA :

Stream/Watch from Dailymotion
[Sugoi no Fansub] Corpse Party - Missing... by dm_527132722743e


Corpse Party: Tortured Souls OVA 1 :

Stream/Watch from Dailymotion
[Sugoi no Fansub] Corpse Party Tortured Souls... by dm_527132722743e")


Corpse Party: Tortured Souls OVA 2 :

Stream/Watch from Dailymotion
[Sugoi no Fansub] Corpse Party Tortured Souls... by dm_527132722743e


Corpse Party: Tortured Souls OVA 3 :

Stream/Watch from Dailymotion
[Sugoi no Fansub] Corpse Party Tortured Souls... by dm_527132722743e


Corpse Party: Tortured Souls OVA 4 :


Stream/Watch from Filetrip

Terima kasih kerana telah menonton anime Corpse Party di Sugoi no Fansub. Berikan komen anda untuk terus memberi semangat kepada para staff kami bagi meneruskan kerja2 fansubing ini.

- Copyright © Sugoi no Fansub - Blogger Templates - Powered by Blogger - Re-designed by Azizul95 -