Recent Blog post

 
Kisah dan acara baru bagi season 2!
Setelah mengambil masa lebih kurang 3 tahun, barulah admin tergerak hati untuk menyambung season 2. Sebenarnya sudah lama merancang, tapi disebabkan banyak halangan yang muncul, membuatkan admin rasa kurang mood untuk meneruskan. Tetapi setelah melihat ada yang menanyakan mengenai S2, so minat untuk meneruskannya kembali. Apa lagi, teruskan memuat turun ep 1 untuk season ke 2 ini. TQ atas sokongan anda.


All new update from S1 to S2:
- New kara op-ed

- New logo
- New Title logo
- New Typeset
- New Font for main sub
- New style of credits


[Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu Ni! – 01 [720p][BD].mkv
| Mega |






Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

Baka to Test to Shoukanjuu Ni! BD Episode 1 [Subtitle Malay]

By : azizul95
April 9, 2018
0


Maklumat
Type: BD/Blu-ray
Episodes: 13 
Alternative Title: Baka to Test to Shounkanjuu Ni! Baka and Test - Summon the Beasts 2 (Kebodohan, ujian, dan Makhluk Seruan 2)
Status: Finished Airing
Aired: July, 2011 to Sep 30, 2011
Producers: Silver Link, Funimation, Cospa
Genres: Comedy, Romance, School, Super Power
Duration: 24 min. per episode
Rating: PG-13 - Teens 13 or older

Sinopsis
Si lembab Yoshii masih memimpin krew-krewnya dalam Pertempuran Makhluk Seruan melawan si cerdik di sekolahnya. Tetapi si gadis dari kelas F sudah mula menunjukkan kurang minat untuk menaikkan nama dan status mereka di sekolah. Daripada melawan aturan dunia, si gadis lebih cenderung untuk mula bergaul dengan rakan-rakan lelaki sekelas dengannya. Sudah tentulah rakan-rakan lelaki yang dimaksudkan ialah pemimpin dan watak utama dalam siri ini. Namun begitu, sebarang unsur romantik adalah dilarang sama sekali di kelas F apabila di sini wujudnya Persatuan FFF bagi membendung kegiatan romance. Tetapi apabila ianya mengenai cinta, walau sebesar dan setinggi manapun tembok, mereka masih akan dapat mengharunginya.

Stream Trailer/PV: 



Baka to Test to Shoukanjuu Ni!


Dikendalikan Oleh...
TL/ Terjemahan :  Azizul 95
TLC/ Pemeriksa Terjemahan : Azizul 95
Encoder : Azizul 95
Project Leader : Azizul 95


Klik Episod Dibawah Untuk Memuat Turun Anime Siri: Baka to Test to Shoukanjuu Ni!
Episod 01: Saya, Kawan-kawan, dan Pantai
Episod 02: Saya, Yukata, dan Festival


Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami, di seluruh komuniti.

Baka to Test to Shoukanjuu Ni! S2

By : azizul95
April 8, 2018
0

Maklumat:
Type: TV
Episodes: 26+1 OVA
Status: Finished Airing
Aired:  Apr 7, 2010 to Sep 29, 2010
Studios: Kyoto Animation
Genres: Comedy, Music, School, Slice of Life
Duration: 24 min. per ep.
Rating: PG-13 - Teens 13 or older 
Credits Fansubs:  Amix Subs
Re-upload: Amix Subs
Sinopsis/Ringkasan Cerita:
Band atau Kugiran pelajar "After School Tea Time (Habis Sekolah Waktu Minum Petang)" (Pemain gitar utama Yui Hirasawa, pemain bass Mio Akiyama, pemain drum Ritsu Tanaika, dan pemain keyboard Tsumugi Kotobuki bersama junior mereka Azusa Nakano sebagai Pemain gitar latar) sudah bersedia untuk graduate dan mengambil langkah baru dalam memimpin kelab mereka. Namun sebelum itu, mereka perlu mengambil ahli baru untuk memastikan kelanjutan kelab muzik ringan mereka ini terus hidup! Gadis-gadis K-On!! sudah bersedia untuk menjadikan tahun terakhir mereka ini tahun yang paling menyemarakkan sekali!


Download/Stream  
-GDrive Host-
(100% asal dari Amixsubs/Amixstream "Welcome back". Tiada unsur ciplak dari kami, we just sharing)
|    Episod 1   |    Episod 2    |    Episod 3    |    Episod 4    |    Episod 5    |

|    Episod 6   |    Episod 7    |    Episod 8    |    Episod 9    |    Episod 10  |

|    Episod 11 |    Episod 12  |    Episod 13  |    Episod 14   |    Episod 15  |

|    Episod 16 |    Episod 17  |    Episod 18  |    Episod 19   |    Episod 20  |

|    Episod 21 |    Episod 22  |    Episod 23  |    Episod 24   |    Episod 25  |

|    Episod 26 |      OVA 1     |


Extra Note: Sesiapa yg mahu download dlm saiz yg lebih kecil (110-80MB) bagi satu2 episod dgn kualiti gambar yg masih cantik, sila gunakan IDM. Caranya sama mcm download dari youtube, kalau anda sdh terbiasalah. 
1. Buka link atas, skip ad dan klik atas gambar video "play" (bkn klik "download" ya)
2. Kemudian akan keluar tanda IDM "Download this video" tp jgn download lagi (Klau x kluar mksudnya extension IDM anda blum install). 
3. Next, klik pula dekat tanda settings video dkat penjuru sblah kanan bawah dan pilih 480p. 
4. Setelah itu barulah klik "Download this video" utk mulakan prosesnya. 
Anda dpt membandingkn sndiri saiz asal dgn saiz stream walaupun kualitinya cuma sdkit berbeza namun saiz file sgt jauh perbandingannya.

(Jika link di atas mengalami masalah atau "dead link" sila laporkan kepada kami atau kepada fansub asal)

K-ON!! [S2] Sarikata Bahasa Malaysia

By : azizul95
July 26, 2016
0
Maklumat:
Type: TV
Episodes: 13+OVA
Status: Finished Airing
Aired: Apr 3, 2009 to Jun 26, 2009
Studios: Kyoto Animation
Genres: Comedy, Music, School, Slice of Life
Duration: 24 min. per ep.
Rating: PG-13 - Teens 13 or older 
Credits Fansubs:  Amix Subs
Re-upload: Amix Subs
Sinopsis/Ringkasan Cerita:
Mengisahkan tentang Hirasawa Yui, seorang gadis muda dan periang yang baru memasuki sekolah tinggi, terbuai oleh imaginasi sekolah tingginya dia serta-merta tertarik oleh sehelai poster yang mengiklankan "Kelab Muzik Ringan." Sebagai seorang gadis yang periang, tanpa berfikir panjang, dia terus mendaftar; bagaimanapun, Yui mempunyai satu masalah, dia tidak dapat bermain apa-apa alat muzik. Mahu tahu sambungannya, tonton sendirilah hihihi.... Bagi yg baru kenal cite ni terutama yg lelaki, anime ini mungkin nampak macam keperempuanan, dan mgkin korang akn cakap "Hek eleh, cite budak pompuan, apa benda yg bestnya" saya sendiripun first impression pun terfikir begitu. Tapi tidak apabila anda lihat pada ranking dan kepopularan anime ini, cerita ini lebih kepada tontonan umum tidak kira "Shoujo" atau "Shounen", bagi peminat comedy, anime nilah yg korang cari. Saya syorkan korang tonton 2-3 episod dahulu sebelum memutuskan untuk drop anime ni dari "Anime Fav korang" hehe. 


Download/Stream  
-GDrive Host-
(100% asal dari Amixsubs/Amixstream "Welcome back". Tiada unsur ciplak dari kami, we just sharing)
|    Episod 1   |    Episod 2    |    Episod 3    |    Episod 4    |    Episod 5    |

|    Episod 6   |    Episod 7    |    Episod 8    |    Episod 9    |    Episod 10  |

|    Episod 11 |    Episod 12  |    Episod 13  |      OVA 1     |


Extra Note: Sesiapa yg mahu download dlm saiz yg lebih kecil (110-80MB) bagi satu2 episod dgn kualiti gambar yg masih cantik, sila gunakan IDM. Caranya sama mcm download dari youtube, kalau anda sdh terbiasalah. 
1. Buka link atas, skip ad dan klik atas gambar video "play" (bkn klik "download" ya)
2. Kemudian akan keluar tanda IDM "Download this video" tp jgn download lagi (Klau x kluar mksudnya extension IDM anda blum install). 
3. Next, klik pula dekat tanda settings video dkat penjuru sblah kanan bawah dan pilih 480p. 
4. Setelah itu barulah klik "Download this video" utk mulakan prosesnya. 
Anda dpt membandingkn sndiri saiz asal dgn saiz stream walaupun kualitinya cuma sdkit berbeza namun saiz file sgt jauh perbandingannya.

(Jika link di atas mengalami masalah atau "dead link" sila laporkan kepada kami atau kepada fansub asal)

K-ON! [S1] Sarikata Bahasa Malaysia

By : azizul95
May 23, 2016
0
  The Legend of Heroes: Trails in the Sky
First & Second Chapter (FC) & (SC) [GOG/Steam]
  
https://1.bp.blogspot.com/-IJdF-d9qhRY/Vtxp7P7kRcI/AAAAAAAAEFs/5angvxSQep4/s1600/trailsinthesky.jpg
http://www.otakustudy.com/wp-content/uploads/2012/09/bg_0811-m-e1348635992176.jpg
http://assets.rpgsite.net/images/images/000/028/156/original/TitS_Jul222014_05.jpg
Hailed as one of the largest, longest and most meticulously detailed turn-based JRPG series of all time, this first chapter in the ongoing Trails saga sets the stage for what's quickly become Ys developer Nihon Falcom's most popular and best-selling franchise in their entire 30+ year history. Introducing people, places, ideas, events and lore that rival in complexity those of even the most highly-regarded fantasy epics in literature, the care and attention given to each and every NPC, location and historical in-game event is what sets The Legend of Heroes: Trails in the Sky apart from its contemporaries. 

ABOUT:
Developer: Nihon Falcom
Publisher: XSEED/Marvelous USA
Localization: XSEED/Marvelous USA
Original release date: 24 June 2004
Release date: 30 July 2014
Genre: Anime, RPG, Tactical, Action, Comedy, Love, Drama, Story-Rich 
Description: 
Enter, the bracers: an organization established to serve as police and intermediaries alike, holding above all else the peace and safety of the lands under their jurisdiction. Whenever a citizen is in need of assistance, he or she may place a request at the local Bracer Guild -- and be it monster extermination, crime prevention or even peace talks among warring nations, the bracers will do whatever they can to resolve the matter cleanly and efficiently. Come join Estelle, Joshua, Scherazard, Olivier and the rest of the cast as they uncover the secret underbelly of Liberl in their first 50+ hour masterpiece, and see what Japanese gamers have been raving about for over ten years.

  • The original version of the first chapter in this historical series, featuring strategic turn-based combat with unmatched customization.
  • Over 50 hours of gameplay on average, with countless side-quests, collectibles and secrets to encourage replay.
  • A vast world where every NPC has a name and personality, every town has its own unique politics and economic concerns, and no detail is ever trivial.
  • Support for a wide variety of fullscreen and widescreen resolutions, including true 1080p HD.
  • Fully adjustable controls supporting virtually any USB gamepad, as well as a standard keyboard and mouse setup.
  • Over two dozen unique Steam Achievements, Steam Cloud support and Steam Trading Cards featuring gorgeous anime-style art from the franchise's original artists.
  • Numerous updates previously seen only in the handheld version, including:
    - Selectable difficulty level and new game+ features on subsequent playthroughs
    - Full voice-acting during combat
    - "Retry Offset" feature to lower the difficulty of battle with each attempt if desired
System Requirements
    Minimum:
    • OS: Windows XP/7/8/10/Vista
    • Processor: Pentium III 550 MHz
    • Memory: 512 MB RAM
    • Graphics: 32 MB VRAM, 3D accelerator compatible w/ DirectX 9.0c
    • DirectX: Version 9.0c
    • Storage: 4 GB available space
    • Sound Card: Compatible with DirectX 9.0c
 *Download In The Link Below*
Latest Update on 25-12-16
New link PC version.
(All single Download Link)
(1.3GB Firedrop & 1.6GB Others) 
If Password ever need:  www.ovagames.com 
 FiredropGDriveUptoboxMega
Patch (Japanese Voice)
16MB (Mega.nz)
1. Download patch and extract them in main directory of your Trails in the sky FC.
2. Overwrite the same files and start the game. Done.

__________________________________________________________________

http://media2.giga.de/2013/12/trails-in-the-sky-legend-of-heroes-second-chapter-rcm992x0.jpg
http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/251290/ss_3e2a14e8053af895004968160018e8d4716f83a9.1920x1080.jpg?t=1446136104


The Legend of Heroes series is one of the best JRPG that ever exist, not only mention in their gameplay but truly you can't beat in their most epic stories. This new chapter picking up shortly after The Legend of Heroes: Trails in the Sky FC (First Chapter), Estelle travels across Liberl in search of Joshua. The journey involves more than seeking loved ones, however, as the Bracer Guild also tasks her with unraveling the mysteries behind the newly unveiled Society of Ouroboros.

ABOUT:
Developer: Nihon Falcom
Publisher: XSEED/Marvelous USA
Localization: XSEED/Marvelous USA
Original release date: 9 March 2006
Release date: 29 October 2015
Genre: Anime, RPG, Tactical, Action, Comedy, Love, Drama, Story-Rich

Descriptions:
 The coup d’état that threatened to shake the foundation of the Liberl Kingdom has now come to a close and Her Majesty the Queen’s birthday celebrations are in full swing throughout the streets of Grancel. During that same night, a boy who vowed to make amends for his past disappeared before the girl he loved. Clutched in the girl’s hand was the one thing he left for her to remember him by: a harmonica. Now her journey to find him begins…

The Legend of Heroes Series Continues…
The tale of Estelle and Joshua concludes in this engaging narrative twice the size of its predecessor. Partner up with either Schera or Agate on over 70 hours of core gameplay to thwart the growing evil that threatens Liberl.

An Immersive Adventure
The meticulously detailed land of Liberl awaits your return with new quests, new mini-games, new collectibles, and new and familiar locations to explore populated by hundreds of unique NPCs with their own stories to tell.

Expanded Combat System
The series’ staple strategic turn-based system with unmatchable customization has been taken even further with all new arts, crafts, upgraded orbments, and combo attacks.

Acclaimed Soundtrack
Falcom’s celebrated Sound Team jdk returns with 44 tracks to underscore the tumultuous resolution of one of the most moving and expansive JRPGs ever created.

The Hunter of Love
More Olivier than ever.


System Requirements
    Minimum:
    • OS: Windows XP/7/8/10/Vista
    • Processor: Pentium III 550 MHz
    • Memory: 512 MB RAM
    • Graphics: 32 MB VRAM, 3D accelerator compatible w/ DirectX 9.0c
    • DirectX: Version 9.0c
    • Storage: 4 GB available space
    • Sound Card: Compatible with DirectX 9.0c

    *Download In The Link Below*
    Latest Update on 25-12-16
    New link PC version.
    (All single Download Link)
    (3.3GB Size - GOG) 
    Patch (Japanese Voice)
    281MB (Mega.nz)
    1. Download patch and extract them in main directory of your Trails in the sky SC.
    2. Overwrite the same files and start the game.
    3. Go to Options and change the voice from English to Japan. Done.


    Now here we have provided all new and latest updated link download. Also we have included an extras patch for Japanese Voices for both first and second chapter.
    Please inform us if the link above got problem or dead link, we will try our best to fix & upload more link to you guys.

    The Legend of Heroes: Trails in the Sky First & Second Chapter (FC) & (SC) + Japan Voices Patch PC Latest Updated | Free Full Download For PC

    By : azizul95
    December 1, 2015
    0
     
    Wow, makhluk seruan versi dewasa, dan nmpk mcm dlm mod marah je...?
    OVA kali ni memang agak menarik dan terbaik kerana semuanya mengenai babak pertarungan bergenre aksi-komedi. Well, memandangkan mereka bersungguh2 berjuang dlm Pertandingan Peperiksaan Seruan demi mendapatkan kelengkapan kelas baru dan menolong Himeji Mizuki dari tidak berpindah sekolah. Adakah mereka akan berjaya? Bila difikirkan kembali, mmg selalu ada yg x kena.. Apa2pun saksikanlah ova ke-2 dan terakhir bagi siri Baka to Test to Shoukanjuu ini. Selamat menonton.

    (Extra P.S: Penerbitan Musim ke-2 dari fansub kami bagi siri ini masih dlm perancangan, kemungkinan utk kami keluarkannya masih ada, jd kpd peminat baka to test sila hantarkn komen utk kami teruskan atau tidak rancangan ini 
    di Fanpage kami menerusi messages atau comment box)


    Problem Note:
    - Sedikit masalah dalam video RAW menyebabkan beberapa glitch di bebrapa scene (Jgn risau, sy sdh fix sdkit glitch namun bkn keseluruhannya)

    Extra Update Note:
    - Sedikit pengubahan dibuat pd kara op style no2.

    - Sebutan "Summon" telah diubah ke dlm bentuk TS yg lebih menarik.

    [Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu! ~Matsuri~ – OVA 2 [720p].mkv
    | Mega |





    [Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu! ~Matsuri~ – OVA 2 [480p].mkv
    | Mirror | <<<< Upload soon...




    Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan meneruskan perjuangan fansub malay ini.

    Baka to Test to Shoukanjuu OVA 2 [Subtitle Malay]

    By : azizul95
    October 25, 2015
    0
    Setelah satu demi satu halangan dan rintangan yg dihadapi... oleh saya utk keluarkan ova yg agak berpuaka jugalah ni. Tapi disebabkan amoi-amoi yg manis2 ni hehe, akhirnya ia berjaya juga diterbitkan utk korang yg fan kpd School-Comedy-Romance ni dpt tonton. Pd hari pertama, ova 1 ini lebih kpd hiburan komedi sahaja tanpa apa-apa aksi pertarungan menggunakan makhluk seruan (Non-action). Tp tidak pd hari kedua apabila..... okey itu korang kena cari tahulah dgn menontonnya sendiri. Selamat menonton saya ucapkan.


    Extra Update Note:
    - Seluruh style font, kara op/ed, default dialogue, logo, big logo dan lain2 tidak diambil dr projek lama "Baka to test S1". Well, its a whole brand new style folks. Biasalah wajah baru utk ova, berbeza skit dr siri.

    - Saiz fail video dibesarkan sdkit dr 125MB kpd 130MB utk sepadankan kualiti framerate. Juga krn duration atau masa ova ini habis agak panjang sdkit berbanding siri biasa. Siri = 23min, OVA = 29min

    [Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu! ~Matsuri~ – OVA 1 [720p].mkv
    | Mega |





    [Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu! ~Matsuri~ – OVA 1 [480p].mkv
    | Mirror | <<<< Upload soon...




    Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan meneruskan perjuangan fansub malay ini.

    Baka to Test to Shoukanjuu OVA 1 [Subtitle Malay]

    By : azizul95
    September 30, 2015
    0
    http://3.bp.blogspot.com/-Lt51vmLYrZc/T6t5j6ReBSI/AAAAAAAAAYQ/42RbMwJXxC0/s1600/bakaova3_0.jpg

    Type: OVA
    Episodes: 2
    Alternative title: Baka to Test to Shoukanjuu OVA, Kebodohan dan Ujian dan Makhluk Seruan ~Perayaan~
    Status: Finished Airing
    Aired: Feb 23, 2011 to Mar 30, 2011
    Producers: FUNimation EntertainmentL, Silver Link
    Genres: Comedy, School, Super Power
    Duration: 29 min. per episode
    Rating: PG-13 - Teens 13 or older

    Synopsis:
    Festival Sekolah ("Seiryousai") di Akademi Fumizaki menjadi hari yang berwarna-warni buat Kelas 2-F. Namun, untuk menarik pengunjung ke Kafe Cina "European" mereka boleh menjadi masalah yang agak sukar, terutamanya apabila pesaing dari kelas lain dengan secara terbukanya mengata hal yang buruk-buruk mengenai kafe mereka. Oleh sebab itulah, ianya masa untuk mempamerkan senjata rahsia kelas 2-F: Yoshii Akihisa yang berpakaian songsang (Pakaian Perempuan) berubah watak menjadi pelayan kafe (Maid). Tetapi supaya mereka dibenarkan membeli sistem meja kelas baru, mereka perlu memenangi Pertandingan Peperiksaan Seruan pada hari kedua festival sekolah.


    Staff-staff yang menggendalikannya:
    TL/TLC: Azizul 95
    Kara OP/ED: Azizu 95
    Project Leader: Azizul 95
    All Works: Azizul 95

    (OVA)
    Baka to Test to Shoukanjuu -Matsuri -
    720P/BD/HD/HIGH-QUALITY
    FORMAT: x264-MKV


    Klik Link Dibawah Untuk Memuat Turun OVA Anime: Baka to Test to Shoukanjuu ~Matsuri~
    OVA 1 - Hari Pertama : Saya, Maid, dan Kisah Baru Kami
    OVA 2 - Hari Kedua : Si Dungu, Bunga Api, dan Pertandingan Peperiksaan Seruan


    Teruskan menyokong fansub kami. Thanks to all who have supported us.

    Baka to Test to Shoukanjuu ~Matsuri~ [OVA]

    By : azizul95
    September 24, 2015
    0
     Akhirnya....!!
    Tak belum lagi. Masih banyak lagi cabaran dan rintangan yg perlu dihadapi oleh watak-watak kegemaran kita di Akademi Fumizuki, dan sudah tentulah di Kelas F yg penuh dgn gelak-ketawa, suka-duka...dan warna-warni?. Dan apa benda pulak yg saya maksudkan sebenarnya tu... Pasti korang boleh teka kan, kalau tak pasti apa itu. Terus muat turun, tonton dan korang sendiri akan faham. Projek Baka to Test ini merupakan projek ke-10 saya yg dikendalikan seorang diri dan bermula 10 bulan yg lepas. Agak cepat selesainya dibandingkan dgn projek2 yg lain, mgkin krn siri ini yg paling sy gemari selepas Seto (Sudah tentulah dr segi komedi dan bersifat pengajarannya). Ohya, bagi yg tertanya2 pasal musim ke-2 siri ini... Erm, sy hanya boleh kata "belum pasti" sbb masih banyak lagi projek2 staff lain yg mesti sy uruskan, dan ditambah pula dgn semakin hampirnya saya nak ke ********** tu, semakin singkat masa utk sy uruskan fansub ini. Akhir kata, nantikan saja, dan biarkan takdir menentukannya hehe. Yosh apa lagi, selamat menonton and thank you for your continued support!


    Extra Update Note:
    - Slightly changed on main dialogue size & TS.

    [Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu – 13 (Akhir) [720p][BD].mkv
    | Mega |





    [Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu – 13 (Akhir) [480p].mkv
    | Mirror | <<<< Upload soon...




    Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan meneruskan perjuangan fansub malay ini.

    Baka to Test to Shoukanjuu BD Episode 13 (Tamat) [Subtitle Malay]

    By : azizul95
    August 7, 2015
    0
    Yui-chan versi dewasa pulak ke...

    Mungkin ada yg tertanya-tanya, kenapa episod istimewa ni saya bagi tajuk "10.5"... Well, sebenarnya ianya tajuk yg diambil dari translation asal (Fansub Eng) dan kerana salah satu episod yg tidak ditayangkan dalam TV, dan hanya boleh didapati dalam versi DVD dan BD. Ini bukanlah episod flash back atau imbas semula macam dalam siri-siri anime yg lain, ianya event yg berlaku sejurus selepas episod 10. Episod kali ni takde ecchi2 melampau, cuma drama sahaja yg lebih. Selamat menonton, dan nantikan episod OVA yg mungkin akan sy siapkan nanti.

    [Sugoi no Fansub] Ichigo 100% – 10.5 [BD].mkv
    | MEGA |






    [Sugoi no Fansub] Ichigo 100% – 10.5 [480p].mkv
    | Mirror |  <<< Soon...






    Tolong disokong fansub kami dengan memberi "komen semangat" kepada kami untuk meneruskan projek hasil keluaran kami.

    Ichigo 100% BD Episode 10.5 [Subtitle Malay]

    By : azizul95
    August 1, 2015
    0
     

    Baiklah. ini dia siri anime yang saya terlupa nak siapkan sampai habis, hehe sorry. Sword Art Online ini disarikata oleh kami sejak 2013 lagi, memang ambil masa juga sbb memiliki 25 episod kesemuanya. Oleh sebab ianya tugas bekerjasama antara TL dan TLC, maka ianya berjaya juga disiapkan. Mungkin kebanyakan dari korang sudah pernah menonton anime siri ini sehingga tamat, memandangkan anime ini yang paling diminati di Malaysia, dan ditambah pula dengan keluarnya musim ke-2. Kemungkinan untuk kami menyarikata musim 2 itu "tiada", melainkan ada staff yang berminat untuk TL. Dan nantikan juga Sword Art Online Extra Edition yang berkemungkinan kami akan terbitkan. Akhir kata, enjoy the show of the last episode.

    [Sugoi no Fansub] Sword Art Online – 25 [Akhir] [BD].mkv
    | MEGA |








    [Sugoi no Fansub] Sword Art Online – 25 [Akhir] [480p].mkv
    | Mirror |






    Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

    Sword Art Online BD Episode 25 (Tamat) [Subtitle Malay]

    By : azizul95
    July 30, 2015
    2

    Warhammer 40k Dawn Of War + Winter Assault + Dark Crusade + Soulstorm

    http://www.sf-radio.net/games/bilder/warhammer40k_3g.jpghttp://i.ytimg.com/vi/nnMg94S6DOw/maxresdefault.jpghttp://images.bit-tech.net/content_images/2008/03/warhammer_40k_dawn_of_war_soulstorm/b37.jpg

    Warhammer 40,000: Dawn of War is a military science fiction real-time strategy video game developed by Relic Entertainment and based on Games Workshop's popular tabletop wargame Warhammer 40,000. It was released by THQ on September 20, 2004 in North America and on September 24 in Europe. Since its release, three expansion packs have been released: Winter Assault in 2005, Dark Crusade in 2006, and Soulstorm in 2008. More recently, in March 2008, all three expansions along with Dawn of War have been released as The Complete Collection.  The sequel, Dawn of War II was released in February 2009. As a series Warhammer 40,000: Dawn of War has sold more than 7 million copies worldwide as of January 2013. 

     

    Please Note: 
    The Complete Collection download link is just recently added, their download speed is not so fast, n non-resumeable for free. But if u became VIP, that will be a different stories. Since i prefer the split pack, which mean that u need to download one by one (Original & their 3 expansion - winter assault, dark crusade, and soulstorm), so i make this as optional download & still searching/waiting for mirror/other source. But, hey the only different between The Complete Collection with Split Pack is just their size.

    (Unrar with Password for original+winter assault pack: www.newgamesbox.net   )

    Note: If any download link below suddenly redirect you to unknown site, try to click it again because
    maybe it just an ads please try to click the download links more than once if problem still persist or try to right click and open link in new tab. Thank you.

    *Download In The Link Below*
    (Warhammer 40k Dawn of War: The Complete Collection)
    Single link [4share.vn] - Single Part (6.4GB)
    All thx to wizyuloverz.


    *Download In The Link Below*
    (Warhammer 40k Dawn of War: Original Pack + Winter Assault)
    Single link [MEGA] - 4 Parts (1.8GB)
    All thx to newgamesbox.
    -Download Now-

    *Download In The Link Below*
    (Warhammer 40k Dawn of War: Original Pack)
    Single link [Firedrop] - Single Part (1.4GB)
    - Tested & Worked Well -


    *Download In The Link Below*
    (Warhammer 40k Dawn of War: Winter Assault)
    Single link [Firedrop] - Single Part (1.2GB)
    - Tested & Worked Well -


    *Download In The Link Below*
    (Warhammer 40k Dawn of War: Dark Crusade)
    Single link [GDrive] - Single Part (3.0GB)
    All thx to Nicoblog & RGMechanics
    - Tested & Worked Well -


    *Download In The Link Below*
    (Warhammer 40k Dawn of War: Soulstorm)
    Single link [GDrive] - Single Part (3.1GB)
    All thx to Nicoblog & RGMechanics
    - Tested & Worked Well -

     

    (Please note: Warhammer 40k dawn of war for the first & second expansions need their original pack so they can work properly, if u already have Warhammer 40k: Dawn of war 1 installed in your PC, ignore the original one)

    Only by sharing, so we can keep this games alive. Just give us any comment that can inspire us to post more games like this in the next update. Also, please inform us if the link above got problem or dead link, or even error installing, we will try our best to fix & upload more link to you. 

    Warhammer 40K: Dawn Of War - Complete Collection [FULL 4 PACKS] | Free Download For PC

    By : azizul95
    July 26, 2015
    4
     

    Angkat PEACE!! One more to go XD
     
    Setelah berjaya mengalahkan dua kelas yg menjadi batu penghalang mereka, kelas F memulakan misi terakhir mereka: menjatuhkan kelas A. Adakah mereka akan berjaya? Dan idea bijak bagaimana lagi yg akan ditunjukkan oleh ketua kelas mereka (Yuuji) dan penolong kelasnya (Yoshi). Saksikanlah episod separuh akhir yg penuh dgn aksi dan debaran ini.


    Extra Update Note:
    - Main dialogue & Up main: Outline different color & font size changed.

    [Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu – 12 [720p][BD].mkv
    | Mega |





    [Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu – 12 [480p].mkv
    | Mirror | <<<< Upload soon...




    Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

    Baka to Test to Shoukanjuu BD Episode 12 [Subtitle Malay]

    By : azizul95
    June 20, 2015
    0
    Akhirnya, selepas penantian selama 3 bulan, kelas F akn mengisytiharkan
    perang ke atas dua kelas, agak2nya kelas mana, dan adakah mereka akan berjaya?

    Extra Update Note:
    - OP/Lagu Pembuka Tema: Outline color changed.

    [Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu – 11 [720p][BD].mkv
    | Mega |





    [Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu – 11 [480p].mkv
    | Mirror | <<<< Upload soon...




    Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

    Baka to Test to Shoukanjuu BD Episode 11 [Subtitle Malay]

    By : azizul95
    June 13, 2015
    0
    Berlaku kes kehilangan barang peribadi milik pelajar kelas F....

    Extra Update Note:
    - ED/Lagu Penutup Tema: Diambil kembali dr ending yg sebelumnya.

    [Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu – 10 [720p][BD].mkv
    | Mega |





    [Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu – 10 [480p].mkv
    | Mirror | <<<< Upload soon...




    Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

    Baka to Test to Shoukanjuu BD Episode 10 [Subtitle Malay]

    By : azizul95
    June 9, 2015
    0
     Wah, Bishoujo. Siapakah perempuan ini...?

    Kali ini episod yg paling mengamit perasaan, setiap genre ada dlm episod ini, doki-doki, comedy, drama, ecchi, dan mungkin sdkit horror, itu x berapa pasti sangat. Oh, dan utk pengetahuan anda, versi BD/Blu-ray utk anime baka to test ini sangat jauh berbezanya dgn yg versi TV punya. Utk episod kali ini, mereka menambah scene yg tiada dlm versi biasa iaitu selama 4-5min, atau lebih. Jd saiz file video kali ini agak besar sdkit berbanding episod yg lain2.

    Extra Update Note:
    - ED/Lagu Penutup Tema: Fix audio volume (Kelantangan ditingkatkan sdkit), dan outline color dicerahkan.

    [Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu – 09 [720p][BD].mkv
    | MEGA |





    [Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu – 09 [480p].mkv
    | Mirror | <<<< Upload soon...




    Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

    Baka to Test to Shoukanjuu BD Episode 9 [Subtitle Malay]

    By : azizul95
    April 14, 2015
    0

    - Copyright © Sugoi no Fansub - Blogger Templates - Powered by Blogger - Re-designed by Azizul95 -