Recent Blog post

 
Yup, ianya dah keluar.

Mgkin ada yg tertanya-tanya kenapa kami mengambil keputusan utk release project ini. Sebenarnya admin sndiri sudah lama rasa nk subbing anime ni, bukan kerana jalan ceritanya ecchi & harem tapi kerana storyline romance nya agak menarik. Memandangkan staff baru iaitu Tsuka pernah subbing anime ni, so admin rasa mungkin ini peluang terbaik untuk keluarkannya terus. Of course saya tahu anime ini banyak scene2 yg tak boleh dilihat oleh pandangan umum. Tapi yup "untuk pandangan umum" sahaja, maksudnya yg dah berumur 18 tahun ke atas dan rasa nak try tengok tu silakan, tapi jangan pergi mengadu pulak sebab dah tertengok scene2 yg lain macam tu. Ok setekat tu je, project ini mgkin akan lebih cepat keluar iaitu satu episod stiap minggu. So, nanti episod kedua tak lama lagi.


Subbing and translated by Tsuka
Lead and release by azizul95


[Sugoi no Fansub]To Love-Ru Trouble – 01 [720p][BD].mkv
| GDrive |






Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

To Love-Ru Trouble BD Episode 01 [Subtitle Malay]

By : azizul95
April 10, 2018
0


Maklumat
Type: TV
Episodes: 26
Alternative Title: To Love-Ru, To LOVE-Ru Trouble, To Love You (Trouble) (Untuk Mencintaimu (Masalah)
Status: Finished Airing
Aired: Apr 4, 2008 to Sep 26, 2008
Producers: XebecGeneon Universal EntertainmentTBS
Genres: Comedy, Ecchi, Harem, Romance, Sci-Fi, School
Duration: 24 min. per episode
Rating: R+ - Mild Nudity (18 tahun ke atas shj)
(Terlalu banyak scene Oppai dan fanservice lain yg tidak sesuai utk ditonton bagi mereka yg blum terbiasa dgnnya, keep in mind - kami tidak bertanggungjawab diatas apa yg anda tonton krn itu merupakan tindakan anda sndiri, TQ)

Sinopsis
Yuuki Rito seorang budak lelaki yang berumur 16 tahun, seorang yang agak lurus dan mudah menggelabah. Sejak dari sekolah rendah lagi dia sudah tertarik kepada seorang gadis bernama Sairenji Haruna iaitu kawan sekelasnya, dan sejak dari itu dia sudah beberapa kali mahu meluahkan perasaannya. Malangnya, ia merupakan satu cabaran yang sangat mencabar malah bertambah mustahil apabila pada suatu malam seorang gadis yang berbogel tiba-tiba muncul dari dalam tab mandi Rito. Menambahkan lagi kepeningan, Rito mendapat tahu bahawa gadis yang muncul itu ialah Lala Satalin Deviluke, iaitu seorang puteri dari empayar makhluk asing yang melarikan diri dari rumah. Walaupun dirinya sangat berpengaruh dan dikenali di seluruh cakerawala, Lala lebih memilih untuk berkahwin dengan manusia biasa Rito daripada dipaksa berkahwin untuk urusan politik planetnya.

Stream Trailer/PV: 



To LOVE-Ru (Trouble)


Dikendalikan Oleh...
TL/ Terjemahan :  Tsuka
TLC/ Pemeriksa Terjemahan : Azizul 95
Encoder : Azizul 95
Project Leader : Azizul 95


Klik Episod Dibawah Untuk Memuat Turun Anime Siri: To Love-Ru
(Pastikan anda berumur 18 tahun ke atas sebelum menonton anime ini. Anda tak ada hak utk kecam kami jika anda sendiri yg membuat keputusan untuk menontonnya)
Episod 01: Seorang Gadis Yang Jatuh Dari Langit
Episod 02: Pertunangan Runtuh


Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan
semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami di seluruh komuniti malaya.

To Love-Ru

By : azizul95 0
 
Kisah dan acara baru bagi season 2!
Setelah mengambil masa lebih kurang 3 tahun, barulah admin tergerak hati untuk menyambung season 2. Sebenarnya sudah lama merancang, tapi disebabkan banyak halangan yang muncul, membuatkan admin rasa kurang mood untuk meneruskan. Tetapi setelah melihat ada yang menanyakan mengenai S2, so minat untuk meneruskannya kembali. Apa lagi, teruskan memuat turun ep 1 untuk season ke 2 ini. TQ atas sokongan anda.


All new update from S1 to S2:
- New kara op-ed

- New logo
- New Title logo
- New Typeset
- New Font for main sub
- New style of credits


[Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu Ni! – 01 [720p][BD].mkv
| Mega |






Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

Baka to Test to Shoukanjuu Ni! BD Episode 1 [Subtitle Malay]

By : azizul95
April 9, 2018
0


Maklumat
Type: BD/Blu-ray
Episodes: 13 
Alternative Title: Baka to Test to Shounkanjuu Ni! Baka and Test - Summon the Beasts 2 (Kebodohan, ujian, dan Makhluk Seruan 2)
Status: Finished Airing
Aired: July, 2011 to Sep 30, 2011
Producers: Silver Link, Funimation, Cospa
Genres: Comedy, Romance, School, Super Power
Duration: 24 min. per episode
Rating: PG-13 - Teens 13 or older

Sinopsis
Si lembab Yoshii masih memimpin krew-krewnya dalam Pertempuran Makhluk Seruan melawan si cerdik di sekolahnya. Tetapi si gadis dari kelas F sudah mula menunjukkan kurang minat untuk menaikkan nama dan status mereka di sekolah. Daripada melawan aturan dunia, si gadis lebih cenderung untuk mula bergaul dengan rakan-rakan lelaki sekelas dengannya. Sudah tentulah rakan-rakan lelaki yang dimaksudkan ialah pemimpin dan watak utama dalam siri ini. Namun begitu, sebarang unsur romantik adalah dilarang sama sekali di kelas F apabila di sini wujudnya Persatuan FFF bagi membendung kegiatan romance. Tetapi apabila ianya mengenai cinta, walau sebesar dan setinggi manapun tembok, mereka masih akan dapat mengharunginya.

Stream Trailer/PV: 



Baka to Test to Shoukanjuu Ni!


Dikendalikan Oleh...
TL/ Terjemahan :  Azizul 95
TLC/ Pemeriksa Terjemahan : Azizul 95
Encoder : Azizul 95
Project Leader : Azizul 95


Klik Episod Dibawah Untuk Memuat Turun Anime Siri: Baka to Test to Shoukanjuu Ni!
Episod 01: Saya, Kawan-kawan, dan Pantai
Episod 02: Saya, Yukata, dan Festival


Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami, di seluruh komuniti.

Baka to Test to Shoukanjuu Ni! S2

By : azizul95
April 8, 2018
0


Type: Movie/Blu-ray
Alternative Title:  No Game No Life : Zero (Tiada Permainan Tiada Kehidupan : Sifar)
Episodes: 1
Status: Finished Airing
Aired:  Jul 15, 2017
Producers: Kadokawa, Sentai filmwork
Studios: Madhouse
Genres: Drama, Romance, Ecchi, Fantasy, Game, Comedy, Supernatural
Rating: PG-13 - Teens 13 or older
Duration:  1 hr. 40 min.

Synopsis:
6 ribu tahun dahulu, sebelum Sora dan Shiro belum sempat berpijak lagi di Disboard. Peperangan yang tercetus meragut segala daratan menukarnya menjadi abu, membelah syurga, menghancurkan bintang, dan mengancam kepupusan umat manusia. Si dia yang mengharungi segalanya dan bertahan hidup, adalah seorang pemuda bernama Riku yang memimpin umat manusia ke arah masa depan yang lebih baik. Suatu hari, di sebuah kota lama Elves yang ditinggalkan, dia bertemu dengan Shuvi sebuah android perempuan "Ex-Machina". Matlamat dia hanyalah satu, iaitu untuk mengkaji dan belajar mengenai "Hati manusia".

Movie Trailer:

(MOVIE)
KIMI NO NA WA (YOUR NAME.)

>>>> DOWNLOAD LINK DOWN HERE: <<<<
(Wait 5 sec & SKIP AD, then confirm not ROBOT)


BD 720P
BD/HD/HIGH-QUALITY
SIZE: 600MB
FORMAT: x264-MKV

DOWNLOAD HERE:
|  GDRIVE  |  MEGA  |  


------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BD 480P (Soon)
BD/SD/MEDIUM-QUALITY
SIZE: ???MB
FORMAT: x264-MKV

DOWNLOAD HERE:
|  GDRIVE  |  MEGA  |


Movie ini adalah sambungan dari No Game No Life series. Jika anda belum menontonnya, admin sarankan anda memuat turunnya dan menontonnya dlm Sub Malay yg sdh kami subbed: Di sini

Terima kasih kerana memuat turun hasil release dari kami, sudilah membantu kami dengan Share kan dan Like post ini sebagai langkah untuk meningkatkan lagi semangat kami dalam mensarikatakan lebih banyak lagi anime pada masa akan datang.

PERHATIAN!!
Kami sekeras-kerasnya menolak sebarang cetakan-semula, menciplak dan share di atas nama keluaran anda. Silakan diberi Credit atas nama fansub  kami apabila hendak di Share dimana-mana blog/website mahupun media social,
serta tidak mengubah apa-apa link yg kami kongsikan,

No Game No Life : Zero Bluray (Movie) [Subtitle Malay]

By : azizul95
March 10, 2018
1
Akhirnya.. Happy ending.. ke?

Setelah hampir 3 tahun masa yg diambil sejak projek no game no life ini berjalan iaitu dari 9/4/16 akhirnya ianya selesai juga pada hari ini, 10/2/18. Agak lama berbanding mana-mana fansub di luar sana. Tp nak buat macam mana, banyak kekangan dan cabaran yg menanti memandangkan 2 tahun lepas admin sambung belajar. Tp memang admin sndri berpuas hati dengan high quality sub admin yg semakin lama semakin bertambah baik (puji diri sendiri) sbb itu masa yg diambil agak lama. Apapun, memandangkan ini episod akhir maka seperti yg sdh admin umumkan, next project will be movie: No Game No Life : Zero. Oklah, sampai disini saja, see you guys in next release.


[Sugoi no Fansub] No Game No Life – 12 [720p][BD].mkv
| Mega |






Tiada apa yang dapat membangkitkan semangat seorang "fansubber" untuk meneruskan usaha yang tak memberikan keuntungan padanya selain menerima ulasan dan komen yang dapat membangkitkan diri dan semangat juangnya.

No Game No Life BD Episode 12 (Akhir) [Subtitle Malay]

By : azizul95
February 10, 2018
0
 Episod kali ini memang menyeronokkan?...

Ok, kali ini agak cepat sikit kami release episod 11 ni memandangkn tinggal 1 episod sahaja lagi. Episod seterusnya kami x blh janji akan keluar minggu hadapan, tp kami akan cuba seboleh mungkin.


[Sugoi no Fansub] No Game No Life – 11 [720p][BD].mkv
| Mega |






Tiada apa yang dapat membangkitkan semangat seorang "fansubber" untuk meneruskan usaha yang tak memberikan keuntungan padanya selain menerima ulasan dan komen yang dapat membangkitkan diri dan semangat juangnya.

No Game No Life BD Episode 11 [Subtitle Malay]

By : azizul95
January 21, 2018
0
Alamak, dulu hitam-putih, skrg org lidi plak?...

Tq for support guys... Walaupun admin hampir give up untuk selesaikan project ni. Tp kerana masih ada support dari korang (Tq very much), kami akan mula rebuild balik site kami dan menjangkakan semua project2 kami disiapkan. Nantikan juga keluaran kami bagi m**** pada bulan februari nanti.


[Sugoi no Fansub] No Game No Life – 10 [720p][BD].mkv
| Mega |






Tiada apa yang dapat membangkitkan semangat seorang "fansubber" untuk meneruskan usaha yang tak memberikan keuntungan padanya selain menerima ulasan dan komen yang dapat membangkitkan diri dan semangat juangnya.

No Game No Life BD Episode 10 [Subtitle Malay]

By : azizul95
January 15, 2018
0
Eh2, kenapa hitam putih pulak ni?...

Jangan marah eh, sbb lama giler nk keluar episod baru ni hehe. Oh, dan pasal hitam putih tu bkn salah encode apa, mmg animation dia mcm tu dah. Kami sudah renovation bbrapa benda baru bermula dari episod baru ni iaitu,

New Updates:
- New Font for all main, inside, past, double line
- New Color for all as above
- Add blur to past sub
- Add new logo
- Adjusted for font size
- And etc. (Sbb x ingat)


[Sugoi no Fansub] No Game No Life – 09 [720p][BD].mkv
| Mega |




Tiada apa yang dapat membangkitkan semangat seorang "fansubber" untuk meneruskan usaha yang tak memberikan keuntungan padanya selain menerima ulasan dan komen yang dapat membangkitkan diri dan semangat juangnya.

No Game No Life BD Episode 9 [Subtitle Malay]

By : azizul95
August 24, 2017
0




Type: Movie/Blu-ray
Alternative Title:  Your Name. Kimi no Na wa (Nama awak.)
Episodes: 1
Status: Finished Airing
Aired: Aug 26, 2016
Producers: Kadokawa Shoten, Toho, Sound Team Don Juan, Lawson HMV Entertainment, Amuse, East Japan Marketing & Communications
Studios: CoMix Wave Films
Genres: Drama, School, Supernatural, Romance
Duration:  1 hr. 46 min.
Rating: PG-13 - Teens 13 or older

Synopsis:
Kisah ini bermula apabila Mitsuha Miyamizu, seorang gadis sekolah tinggi, ingin menjalani kehidupan sebagai seorang budak lelaki di bandar Tokyo. Satu impian yang jauh berbeza dengan kehidupannya sekarang di desa. Sementara itu di bandar, Taki Tachibana menjalani kehidupan yang sibuk sebagai pelajar sekolah menengah sambil menyesuaikan pekerjaan sambilan dan berharap masa depan dalam bidang seni bina. Pada suatu hari, Mitsuha terbangun dalam bilik yang bukan miliknya sendiri dan tiba-tiba mendapati dirinya berada dalam kehidupan impian di Tokyo-tetapi dalam tubuh Taki! Dalam pada itu, Taki mendapati dirinya hidup Mitsuha di kawasan pedesaan yang sangat sederhana. Dalam usaha mencari jawapan kepada fenomena aneh ini, mereka mula mencari dan memahami diri antara satu sama lain.

Movie Trailer:

(MOVIE)
KIMI NO NA WA (YOUR NAME.)

>>>> DOWNLOAD LINK DOWN HERE: <<<<
(Wait 5 sec & SKIP AD, then confirm not ROBOT)


BD 720P
BD/HD/HIGH-QUALITY
SIZE: 594MB
FORMAT: x264-MKV

DOWNLOAD HERE:
|  GDRIVE  |  MEGA  |  


------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BD 480P
BD/SD/MEDIUM-QUALITY
SIZE: 248MB
FORMAT: x264-MKV

DOWNLOAD HERE:
|  GDRIVE  |  MEGA  |



Terima kasih kerana memuat turun hasil release dari kami, sudilah membantu kami dengan Share kan dan Like post ini sebagai langkah untuk meningkatkan lagi semangat kami dalam mensarikatakan lebih banyak lagi anime pada masa akan datang.

PERHATIAN!!
Kami sekeras-kerasnya menolak sebarang cetakan-semula, menciplak dan share di atas nama keluaran anda. Silakan diberi Credit atas nama fansub  kami apabila hendak di Share dimana-mana blog/website mahupun media social,
serta tidak mengubah apa-apa link yg kami kongsikan,

Kimi no Na wa (Your Name.) Bluray (Movie) [Subtitle Malay]

By : azizul95
August 20, 2017
0






Type: Movie/Blu-ray
Alternative Title:  A Silent Voice, The Shape of Voice, Koe no Katachi (Suara yg Membisu)
Episodes: 1
Status: Finished Airing
Aired: Sep 17, 2016
Producers: Shochiku, Pony Canyon, Kodansha, ABC Animation, Quaras
Genres: Drama, School, Shounen, Shoujo
Duration:  2 hr. 10 min.
Rating: PG-13 - Teens 13 or older

Synopsis:
Kisah ini bermula ketika waktu sekolah rendah, dimana Ishida Shouya sering membuli seorang gadis yang bisu dan pekak, Nishimiya Shouko, sehinggalah gadis ini terpaksa dipindahkan ke sekolah lain. Hasil dari perbuatannya itu, dia mula memulaukan dan membuli dirinya sendiri dengan tidak bercakap dengan sesiapa di sekolahnya, malah dia juga tidak lagi mempunyai apa-apa hala tuju dan harapan untuk dirinya di masa depan.

Ini merupakan kisah yang dipilihnya untuk menebus kesalahannya di masa lalu.


Movie Trailer:



(MOVIE)
KOE NO KATACHI (A SILENT VOICE)

>>>> DOWNLOAD LINK DOWN HERE: <<<<
(Wait 5 sec & SKIP AD, then confirm not ROBOT)


BD 720P
BD/HD/HIGH-QUALITY
SIZE: 620MB
FORMAT: x264-MKV

DOWNLOAD HERE:
GDRIVE  |  MEGA  |  


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BD 480P
BD/SD/MEDIUM-QUALITY
SIZE: 250MB
FORMAT: x264-MKV

DOWNLOAD HERE:
|  GDRIVE  |  MEGA  |


Terima kasih kerana memuat turun hasil release dari kami, sudilah membantu kami dengan Share kan dan Like post ini sebagai langkah untuk meningkatkan lagi semangat kami dalam mensarikatakan lebih banyak lagi anime pada masa akan datang.

PERHATIAN!!
Kami sekeras-kerasnya menolak sebarang cetakan-semula, menciplak dan share di atas nama keluaran anda. Silakan diberi Credit atas nama fansub  kami apabila hendak di Share dimana-mana blog/website mahupun media social,
serta tidak mengubah apa-apa link yg kami kongsikan,

Koe no Katachi (A Silent Voice) Bluray (Movie) [Subtitle Malay]

By : azizul95
May 23, 2017
0
Ok akhirnya dah keluar dah...

Jgn tanya pasal King Crimson tu nanti, sbb sy sndiri x dpt nk kesan game apa yg dorang sebutkan. Anyway, assalamualaikum, dan terima kasih kepada yg masih setia pada fansub ni, walaupun sy sndiri tau dah ramai yg fadeup sbb lama sgt nk update anime baru, kan? Btw, sy cuma blh ckp "sekarang" yg stiap projek/anime yg sy subbing akan bermula mengikut pada "mood" sy, dan bukannya masa lapang lagi. So, mcm mana korang nak bagi sy ada mood utk subbing? Mudah je, pergilah komen apa2 yg patut pasal anime ni dekat fanpage (FB) macam mintak sub tu cepat skit ke, bagi sokongan ke. Apapun yg korang komen, (jgn pergi maki plak ya) itu cuma dpt membangkitkan 30% je utk sy subbing, lagi 70% dekat keinginan sy sndiri, wlaubgaimanapn, itu akan tetap jd pendorong utk sy start projek. Ok sy dah beritahu tip dia, pandai2lah bagi peminat anime yg rasa x sabar tu nanti. Ok, kita masuk ke review episode ni. So, episod kali ni adalah mengenai Gadis Berbulu gebu kita yg mana misteri disebalik kemenangan dan kekebalan dalam permainan Persekutuan Negara Timur, iaitu kekalahan Elves Garden diungkapkan. Jd bersiap sedialah utk pecah kepala memikirkan penyelesaian misteri tu nanti, dan sy recommend supaya pause di ayat yg panjang dan bebelit2 kalau nak faham 100%. Dan episod kali ni jgak ada sdkit glitch (Gambar rosak), 5 saat je rasanya, dan glitch dari MadHouse sndiri smpai ke ED (Nanti korang tgok, korang fahamlah). Okeylah, smpai situ je dulu, teruskan memuat turun dan selamat menonton kepada korang smua.



[Sugoi no Fansub] No Game No Life – 08 [720p][BD].mkv
| Mega |






Tiada apa yang dapat membangkitkan semangat seorang "fansubber" untuk meneruskan usaha yang tak memberikan keuntungan padanya selain menerima ulasan dan komen yang dapat membangkitkan diri dan semangat juangnya.

No Game No Life BD Episode 8 [Subtitle Malay]

By : azizul95
March 15, 2017
0
 
Ok dah datang dah. Dgn ini berakhirlah projek blood lad yang dipimpin oleh sy dr episod 6-10 dan Azali Ali (ep 1-5). Oh dan maaf krn lambat episod kali ni, biasalah hujung2 sem ni, bnyk assignment yg nak kena settle. Ok, sebagai penutupnya sy sediakan sdkit spoiler mcm anime2 episod last lain. Episod ni nak kata happy ending pun x blh jgak. Macam 10 episod tu x ckup kan? Well, harap2 season 2 akn kluar dgn siri yg lbih panjang. Klau umur fansub ni masih panjang sy akn ambik. Oh bercakap psal season 2, ada sdkit kejutan pada penghujung outro (Jgn termiss plak). Itu sajalah dr saya, nak ckp panjang2 pun korang bukan suka sgt nak baca karangan kan. Ok, enjoy the show. Semoga bertemu lagi.


[Sugoi no Fansub] Blood Lad – 10 (END) [720p].mkv
| MEGA |




[Sugoi no Fansub] Blood Lad – 10 (END) [480p].mkv
| Mirror 

Blood Lad Episode 10 (Akhir) [Subtitle Malay]

By : azizul95
December 11, 2016
0
 Yup, betul tu...

Tp sy blh ckp yg percutian selama 2 bulan tu bersebab ok. First, sibuk, second malas, third gila games. Hahaha, x tipu ok (smua tu setan punya sbb), tp main reason sbnarnya raw (sumber asli video) yg biasa sy download kat fansub mat saleh tu smpai skrg x kluar2 lagi yg baru. Jd sy tunggulah, smpailah sy x tahan sgt sehinggalah sy terpaksa cari inisiatif lain (cari hingga ke dasar pelusuk google) dan akhirnya terjumpalah mereka ni. Satu fail raw utk setiap episod 1GB tau, berbanding dgn tmpat dulu 600MB je, well whatever sy ckp, "utk peminat anime ni sy sanggup" cewah. So, mcm tulah citenya. Review episod kali ni, sy blh ckp "bolehlah", xde aksi, xde ecchi (eh ada ckit, barang wajib), xde games, ada drama (sediakan tuala dan baldi ya), ada sakit2 kepala ckit sbb kena bnyk fikir (siasatan strategi). Oh, dan ada sdkit kesilapan yg tak boleh diperbaiki lagi, sy terlupa nak hardsub sarikata, sbnarnya xde masalah pun dgn softsub, cuma jgn pakai video player yg dah lapuk sgt, sy recommend MPC (Media player classic) atau VLC je. Ok, itu saja, selamat menonton.


[Sugoi no Fansub] No Game No Life – 07 [720p][BD].mkv
| Mega |






Tiada apa yang dapat membangkitkan semangat seorang "fansubber" untuk meneruskan usaha yang tak memberikan keuntungan padanya selain menerima ulasan dan komen yang dapat membangkitkan diri dan semangat juangnya.

No Game No Life BD Episode 7 [Subtitle Malay]

By : azizul95
November 13, 2016
0
Perrh!! Apa yg dia tengah layan tu?

Yup, spt yg dijanjikan minggu ini dah keluar, padahal ianya dah siap 3 hari lepas lagi, hehehe sori terlupa. Anyway, kita terus ke review utk episod kali ni. Jika anda baca atau terbaca post dalam fanpage hari tu, sy ada ckp yg episod kali nilah yg paling memenatkan. Well, yup tp berbaloi dgn story terutama permainan mereka nanti kerana mereka akan bertarung dgn watak baru. Oh ya, dan sy juga ada ckp yg sy nak bagi warn. Warn ini adalah kerana scene ecchi melampau ada dlm episod kali ni, sy nasihatkan korang seek forward jika anda menonton bersama keluarga tersayang :P. Sy x jamin apa akn berlaku nanti sbb sy sendiri terkejut, dah macam henta- mksud sy lucah dah. Scene nya keluar sekali je lebih kurang dari 12:37-13:10 dan mereka dah tutup sdkit terutama di bahagian harem nya. Apapun, sy nasihatkan anda menonton seorang diri episod kali ni. Ok, ckup smpai situ je. Happy watching to u.


[Sugoi no Fansub] No Game No Life – 06 [720p][BD].mkv
| Mega |





Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

No Game No Life BD Episode 6 [Subtitle Malay]

By : azizul95
September 7, 2016
0
Tadaima~ Episod kali ni lebih tertumpu kpd Steph, serta raja dan permaisuri kita shj. 

Dan bagaimana Steph terus menerus dikalahkan olh mereka berdua, at least kita blh tengok bnyk jenis permainan kali ni (Warning, episod kali ni agak ecchi/fanservice ok, tp jgn risau sbb ianya x seecchi ep 2 huhu, bnyk yg dah censored). Last sekali pastikan korang x terlepas bahagian extended (Outro/Epilog) dia selepas Lagu Penutup (ED) okey, ada extra lagi ckit tu. Ohya, sdkit info, mulai episod kali ini bitrate audio akn sy kurangkan sdkit bagi mempertajamkan lagi kualiti gambar. Well anda sndiri akn dpt membezakannya nanti, sbnyk 20% sy tingkatkan kualiti gambar, dan 12% pengurangan kualiti audio. Jgn risau mengenai saiz file video, kekal sbb 130mb tu sdh sy rasa besar, walaupun ambik masa encoding tu lbih kurang 12 jam :C . Apapn, selamat menonton semuanya ok, episod strusnya kita akn bertemu lawan baru.


[Sugoi no Fansub] No Game No Life – 05 [720p][BD].mkv
| Mega |





Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

No Game No Life BD Episode 5 [Subtitle Malay]

By : azizul95
August 15, 2016
0

- Copyright © Sugoi no Fansub - Blogger Templates - Powered by Blogger - Re-designed by Azizul95 -